I-WE-WEB

De ce pe web?

8 motive pentru care o afacere online este cea mai bună investiție pe care o veți face vreodată.

Majoritatea oportunităților, oricât de bune ar suna, ajung să fie un coșmar complet care suge banii, datorită costurilor generale scumpe, scalabilității lente și marjelor scăzute. Cu toate acestea, companiile online pot fi foarte atrăgătoare, deoarece nu au obstacolele tradiționale cu care se confruntă majoritatea întreprinderilor noi. 

Dacă te vei întreba vreodată de ce ți-ai răbdat locul de muncă sau cum nu ți-ai urmărit niciodată pasiunea, pornirea unei afaceri pe internet și online poate fi cel mai bun lucru pe care ți-l poți putea face astăzi.

PROMOVAT

Deschizi un magazin online?

De ce pe web?

Următoarele sunt 8 motive pentru care afacerile online sunt cele mai bune investiții pe care le pot face antreprenorii.

1. Compania rulează 24/7

Știu că am descurcat asta de mai multe ori, dar cu siguranță ar trebui repetat. Spre deosebire de majoritatea magazinelor tradiționale de cărămidă și mortar, o afacere online poate fi rulată 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, chiar și atunci când nu vă aflați în fața computerului.

Și deoarece site-urile web sunt întotdeauna online, le permite altora să poată găsi întotdeauna ceea ce caută rapid și ușor. Acest lucru oferă proprietarilor de afaceri mult mai multă flexibilitate în ceea ce privește atât momentul cât și modul în care funcționează, permițând informațiilor, produselor și serviciilor să ajungă întotdeauna la cei care au nevoie.

Atâta timp cât o persoană are un computer, tabletă și / sau smartphone, poate vizita afacerea sau blogul dvs. online și poate obține informațiile de care are nevoie atunci când are nevoie.

Exemple de acest lucru includ bloguri (cum ar fi acesta), site-uri web de nișă, site-uri de știri și comercianții cu amănuntul care pot oferi informații valoroase, produse și / sau servicii cititorilor, consumatorilor și cumpărătorilor interesați de ceea ce au de oferit.

În zilele noastre, multe companii câștigă venituri oferind valoare publicului lor, care este dispus să-și ia timp să citească sau să urmărească ceea ce au de spus și / sau să cumpere produse, servicii și / sau soluții pentru a le ajuta să-și rezolve problema.

Fie că problema este dorința de a fi mai distrată, informată / educată, sănătoasă sau gratuită, o afacere online bună va oferi suficientă valoare pentru a satisface nevoile publicului său și a le educa astfel încât să poată lua cele mai bune decizii informate posibile.

2. Aveți flexibilitatea timpului

În funcție de tipul de afacere online pe care alegeți să o configurați, puteți ajunge să aveți mult mai multă flexibilitate în crearea unui program de lucru care să vă funcționeze. Puteți alege ce oră din zi doriți să lucrați, câte ore doriți să lucrați și ce zile din săptămână doriți să lucrați atâta timp cât vă configurați afacerea într-un mod eficient.

Acest lucru nu înseamnă că vă puteți relaxa tot timpul, dar aveți mai multe opțiuni în alegerea momentului în care să vă concentrați asupra productivității, indiferent dacă este luni – vineri sau doar în weekend și dacă este dimineața devreme, noaptea târziu sau la mijlocul zilei.

Nu sunteți limitat de un salariu pe oră, deoarece venitul dvs. este adesea determinat de cât de productiv sunteți cu timpul dvs. și de cât de bine funcționează sistemele dvs. de afaceri, nu de numărul de ore de lucru.

A avea mai multă flexibilitate în programul tău înseamnă să-ți poți petrece mai mult din viață concentrându-te pe activități importante atât în ​​interiorul, cât și în afara afacerii tale și să-ți poți face mai mult timp pentru lucrurile care contează cu adevărat pentru tine (în afară de afacerea ta care este) .

3. Aveți libertatea de a vă alege locația

Într-o afacere online nu sunteți legat de un birou sau de o singură locație. Atâta timp cât aveți o conexiune la internet și un laptop, vă puteți conduce afacerea de oriunde din lume. Ai libertatea de a călători și de a alege unde vrei să lucrezi într-o anumită zi și este extrem de eliberator.

Indiferent dacă doriți să vă vizitați familia într-un alt stat sau să faceți o călătorie undeva exotică, afacerea dvs. vă va fi întotdeauna alături. Pentru majoritatea afacerilor online, în special a blogurilor, este nevoie de puțin sau deloc timp pentru navetă, ceea ce vă economisește mult timp pierdut, energie și combustibil.

Timpul suplimentar pe care îl câștigi din faptul că nu trebuie să faci naveta și libertatea de a lucra acolo unde alegi înseamnă că poți fi mult mai productiv și ai mai multă libertate pentru a stabili un program mult mai eficient și mai flexibil.

4. Puteți să vă externalizați munca

Pe măsură ce vă dezvoltați afacerea online și începeți să câștigați bani, puteți începe să externalizați o parte din munca dvs., să angajați antreprenori sau chiar să angajați personal care vă pot ajuta să vă dezvoltați afacerea în continuare.

În timp ce mulți indivizi pot prefera să facă toată munca pe cont propriu, putând folosi o parte din capitalul dvs. (pe care îl câștigați din afacerea dvs.) pentru a externaliza o parte din munca pe care nu doriți să o faceți sau, în unele cazuri, o puteți face ‘ Îți poți petrece mult mai mult timp concentrându-te pe aspectele afacerii tale care necesită cu adevărat timpul tău.

Lucrările de externalizare costă adesea bani, de aceea acest lucru este de obicei puțin mai jos, însă vă poate ajuta să vă dezvoltați în mod semnificativ afacerea la o rată mult mai rapidă, odată ce puteți face acest lucru.

În cele din urmă, unii antreprenori ajung la punctul în care își pot dezvolta continuu afacerea în timp ce externalizează marea majoritate a muncii, ceea ce le oferă mult mai mult timp și libertate de a-și petrece timpul personal pe alte lucruri de care se bucură.

5. Oferă o scalabilitate incredibilă

Nu fiecare afacere online se va transforma automat într-un succes uriaș cu o creștere exponențială rapidă. Mulți antreprenori încep o afacere online, gândindu-se că clienții le vor găsi automat și vânzările se vor revărsa, deoarece au o amprentă mică pe internet. Ei cred că câteva tweet-uri și câteva postări pe Facebook sunt tot ce va fi nevoie pentru a transforma o afacere online într-un bancomat virtual.

Scalarea oricărei afaceri nu este ușoară, indiferent dacă este o locație de cărămidă sau o afacere online, dar o afacere online are avantaje. De exemplu, un magazin cu amănuntul din cărămidă și mortar are un public definit, de obicei o rază față de locația afacerii. O afacere online nu este restricționată de aceasta și poate fi comercializată către un public mondial.

Odată identificată o strategie de marketing și publicitate de succes, o afacere online își poate deschide ținta și poate crește bugetul pentru a crește foarte repede.

6. Oferă libertate nelimitată

Mulți antreprenori sunt atrași de companiile online din cauza libertății pe care o oferă. Tehnologia modernă, laptopurile, tabletele, aplicațiile de afaceri și sistemele de comunicații VOIP sunt doar câteva dintre instrumentele care permit întreprinderilor să funcționeze din orice locație. Data viitoare când vă aflați într-un Starbucks aruncați o privire în jur – vă garantez că cineva lucrează la afacerea lor online sau la pornire în timp ce este conectat la Wi-Fi și soarbe cafeaua preferată.

A nu fi legat de o anumită locație sau birou de la nouă la cinci poate fi foarte puternic. Unii antreprenori nu știu cum să echilibreze libertatea și eșuează lamentabil, în timp ce alții folosesc libertatea ca motivație pentru a lucra și mai mult. Nu confundați libertatea pentru ca timpul să se relaxeze. Adevărații antreprenori respectă libertatea și înțeleg că munca grea merită cu mult capacitatea de a petrece mai mult timp cu familiile lor și de a participa la activități pe care cei mai mulți le pierd, deoarece fac parte din cele cinci până la cinci.

7. Costuri reduse și marje ridicate

Multe mici companii online au început să-și construiască imperiul cu nimic mai mult decât un computer, un nume de domeniu și un serviciu de găzduire web pentru a-și găzdui site-ul web și pentru a le transmite informațiile către milioane de oameni online.

După ce ați creat un blog, un site web de afaceri sau un magazin online și ați petrecut ceva timp câștigând trafic și construind un public, puteți crea produse și / sau servicii pentru a le vinde publicului dvs. vizat.

Produsele informatice digitale, software-ul și serviciile sunt extrem de populare în rândul multor companii mici și bloguri online, deoarece le puteți crea fără costuri mici și sunt disponibile pentru descărcare 24/7.

În funcție de nivelul de experiență, veți putea să vă creați propriile produse sau să creați altcineva pentru proiecte mai complexe, pentru a vă ajuta să creați un produs valoros pentru consumatorii dvs.

Pentru cei care ar prefera să-și concentreze timpul și efortul pe furnizarea de divertisment, informații și / sau educație în loc să creeze produse, cum ar fi cei care lucrează cu bloguri (într-o nișă specifică), aveți capacitatea de a promova produse de la alte companii și de a câștiga un comision pentru fiecare vânzare.

Ce este minunat în promovarea produselor altor companii ca afiliat este că nu trebuie să vă cheltuiți tot timpul și / sau banii pentru a vă crea propriile produse sau servicii. Puteți pur și simplu să recomandați cele mai bune produse / servicii altor persoane și să câștigați bani pentru a ajuta la educarea lor de ce un anumit produs și / sau serviciu este o opțiune excelentă pentru ei.

Una dintre cele mai bune părți ale deținerii unei afaceri online este faptul că nu trebuie să livrați niciun produs și aveți practic o ofertă nelimitată, deoarece totul este digital.

Pe de altă parte, puteți alege să creați o afacere online care vinde produse fizice și să utilizați partea online a afacerii dvs. ca o modalitate de a comercializa și vinde produsul dvs. către milioane de oameni care intră online în fiecare zi.

Acest lucru vă permite să ajungeți la un public mult mai mare decât dacă ați conduce un magazin tradițional de cărămidă și mortar și, așa cum am menționat anterior, site-urile online sunt întotdeauna deschise pentru afaceri și nu vă solicită să fiți acolo pentru a avea loc o tranzacție.

Un lucru mai important de luat în considerare este faptul că poți începe o afacere online singur, cu puțin mai mult de ceva timp și echitate de transpirație. Nu trebuie să plătiți angajații, să închiriați sau să acoperiți alte cheltuieli pentru care o afacere tipică trebuie să se îngrijoreze.

Acest lucru face ca bara de intrare să fie extrem de scăzută și vă permite să vă folosiți cunoștințele, experiența și expertiza pentru a crea ceva ce puteți vinde sau tranzacționa.

De fapt, pentru multe întreprinderi mici și bloguri de conținut, un site web online este una dintre cele mai puțin costisitoare afaceri pentru un antreprenor individual pentru a porni rapid.

8. Acces pe o piață mondială

Lucrul frumos al unei afaceri online este abilitatea de a o rula 24/7 fără limite. Nu există limite geografice și nu există ore specifice de funcționare – o afacere online poate produce venituri non-stop, chiar și în timp ce dormiți.

Cu un plan bine gândit de social media, optimizarea motorului de căutare și strategii media plătite, o afacere online poate prospera. Aveți acces la întreaga lume chiar la îndemână. Luxul de a putea viza anumite state, regiuni și țări oferă un avantaj companiei online.

Ați investit anterior într-o afacere online sau o luați în considerare în viitor?

Tags

CREARE SITE WEB, TENDINTE WEB, E-COMMERCE

Share this post:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

ARTICOLUL URMĂTOR

Ce este un site web?

Elena Midna
Elena Midna@ i-we-web
Read More
Dacă te vei întreba vreodată de ce ți-ai răbdat locul de muncă sau cum nu ți-ai urmărit niciodată pasiunea, pornirea unei afaceri pe internet și online poate fi cel mai bun lucru pe care ți-l poți putea face astăzi.
GEEKS

Trimiteți-ne aici câteva idei despre articolul pe care doriți sa-l publicați.

Top Articole

Ce este un site web?

Tendinte design web

PROMOVAT

Deschizi un magazin online?

De ce pe web?